středa 15. června 2016

Nezvládla jsem přečíst: Final Cut


V Levných knihách jsem za krásných 39 Kč ukořistila tuhle knihu. Nějak jsem nabyla dojmu, že by se mi mohla líbit, hodnocená nebyla úplně špatně, takže proč ji nezkusit?

Možná proto, že jsem úzkostlivá, jemnocitlivá dušička, která má poměrně slabý žaludek? Úplně mi nedošlo, že se záměrně vyhýbám hororům (duchařiny jsou ale docela fajn) a záležitostem, které jsou postavené na úchylárnách týkajících se rozebírání lidí na součástky s přesahem do skutečného světa. Přátelé, zvládla jsem (před spaním) asi padesát stránek, zbytek jsem zběžně prolistovala, občas se na chvilku začetla a měla jsem chuť tu knihu hodit do zdi.

Jsem znechucená, otrávená, zděšená a knihu posílám do světa. Vracím se ke svým duhovým poníkům a veselým skřítkům.

7 komentářů:

  1. Asi to bude znít hooodně úchylně, ale po tomhle jsem na knihu zvědavá ještě více! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znám ten pocit! Do toho! I když mám trochu podezření, že to není tak moc odporný, jako já jsem spíš v divné náladě a už vůbec si nemyslím, že je to kvalitně napsané, ale fandím ti! :D

      Vymazat
  2. Tak tímhle článkem jsi mě na knihu vážně nalákala :D Kupovala jsi ji v LK někdy teď nedávno? Já jenom, jestli ji tam ještě seženu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, vůbec nevím, kdy jsem ji kupovala, ale pár týdnů zpět to určitě bude. Vzhledem k mému prahu vnímání nechutností to asi takovej masakr nebude, každopádně, za poštovné ji ráda přenechám popřípadě vyměním za něco jiného ;) Měla jsem v úmyslu strčit ji mezi knížky do vlaku na nádraží...

      Vymazat
    2. Tak to já tě jí ráda zbavím :D Napíšu ti email :D

      Vymazat
  3. Jáá o knize nikdy neslyšela :D Jdu to napravit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádná škoda, myslím! :D Tohle zvěrstvo už je naštěstí z baráku! :D

      Vymazat